Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
brzopotezni
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
na Mr Proper
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kad ce spustiti sake dole?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Na revolverasa mozda Doka Holideja ili Talicnog Toma Emanuella je napisao: na Mr Proper Moji avatar i potpis nemaju bas nikakve veze sa MrPropherom, nickname mozda moze da podseti tako da ti je odgovor off topic. Btw mene tvoj nick i avatar podsecaju na film Duboko grlo. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
MrPhact je napisao: Na revolverasa mozda Doka Holideja ili Talicnog Toma Emanuella je napisao: na Mr Proper Moji avatar i potpis nemaju bas nikakve veze sa MrPropherom, nickname mozda moze da podseti tako da ti je odgovor off topic. Btw mene tvoj nick i avatar podsecaju na film Duboko grlo. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ...sto i nije tako lose vidim da si nagledan baja ha
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pomislim svasta..hehhehehehe...salim se... pomislim...kako dobre cicke 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Na greh Zapravo Emanuela je iz drugog filma, ali podseca...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
na nekog naucnika
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|