Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jos ja gledam..reko vidi je sto je pukla ili ne masturbira 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma jasta more..hahahahahahahhaha..pa nije bas dotle doslo 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Da nas na brzaka izogovaram. Nema ljutiš. Minnie je napisao: ...morate imati obzira i prema nama crnogorcima... lenji smo ubi bože... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Picard je napisao: prekriži tebi manje bitnu
Megi - ASG GiGi - Megi ASG - GiGi Picard je napisao: eh, nisam mislio da će ti to biti tako teško
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
GiGi je napisao: Ali ne...meni je pri paljenju komp jako usporen...ne znam kako to sredit.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
*Twilight* je napisao: Samo da ljubnem Megi i ostalima mahnem ide baka da vozi bajs ..kad može Tw, može i Iskra.. ..da vozi bajs.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..iskra ko da je iz cg..msm kako vozi bajs. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...i kad pomenuh moju cg...moram da okačim po meni najjači poster vezan za cg.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
. .Juliška..a možda na nafataš crnogorca...šta fali.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...samo se javiš i gotova stvar.. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) , nasmijao si me hahha..a bas je slatko to malo crnce  Minnie ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...onako malo djasvim hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|