Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hvala. Sve će biti ok, samo se ne mešaj jer ovo je tema šaljivog karaktera. ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Senka je napisao: Evo vam tema...krvite se...radite šta hoćete....zabole me... Više mi vas je svih preko glave. gle, šteta je već učinjena, al' OK šta je, tu je trebat će neko vrijeme da se tema ponovno zavrti
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ok...bravo!! Posto sam izuzeta iz takmicenja..i nemam nista protiv, predlazem sebe za zbrajanje glasova, brojevi mi dobro idu  Daa se barem malim djelom osjecam kao dio ove nadasve saljive i kreativne teme hehe.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Ja sebe izuzimam iz svih mogućih sparivanja.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da udje u zapisnik da ja neću glasati 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a i ako me neko sa nekim sparim teško njemu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ja cu glasati,a slobodno me sparite sa kim mislite da treba.......... Licno,ovo smatram igrom ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moram priznati da ovako napeto nije bilo ni kad se Valnea posvađala s profesoricom na faksu! Pa čak ni onda kad je profesorica izgubila naše ispite u busu! Eh! ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) Dakle, nastavljamo bez S i M...6-2=4 Ostale su 4 natjecateljice (ako se još koja ne želi izuzeti): Julija Laya She Vučica Želite li još koju predložiti, imate vremena do sutra...a onda kreće glasovanje! Moli...što se mene tiče, možeš sabirati glasove. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julije nema, znači ne može ni ona... eto... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a Laya se udala, ne može ni ona