Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I ja Iskru kod sebe...pa kud puklo da puklo! ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nemO samo da se mimoiDŽemo da ja krenem kod tebe a ti kod mene ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nećemo...skombinirat ćemo to kako se spada... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kod Boskelita naravno. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da se mogu družiti s tvojom sestrom?  Ja bih sebe poslala na otok Susak! Ah da...ovo je tema za osobu iznad...paaaa Bossquelito pravac Meksiko pa da vidimo kako bi se snašao da ga uhvati neki Pedro Rodriguez!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
kod mene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A kod tebe je gdje? 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesi ti ovo na semaforu? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma kod mene i taČka ![[images/smilies/fightings-smiley.gif] [images/smilies/fightings-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/fightings-smiley.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|