Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zasmetalo mi je to što je Senka povećala članarinu za VIP korisnike. Jeste da su mi odrešene ruke da vidim svaki delić foruma, ali ovo je nečuveno. Ako se stvari ne promene, moraću da otkažem VIP članarinu i da se vratim na ''regular user'' mod...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Svakoga dana procitam po neki izbledeli pp....zasmetalo mi je sto su laznjaci
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
sto mi Trtilo ne poklanja dovoljno pažnje i zato ću istog momenta otići u off
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Žex je napisao: Zasmetalo mi je to što je Senka povećala članarinu za VIP korisnike. Jeste da su mi odrešene ruke da vidim svaki delić foruma, ali ovo je nečuveno. Ako se stvari ne promene, moraću da otkažem VIP članarinu i da se vratim na ''regular user'' mod... Pa kakooo... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
meni ne smeta...ja nisam VIP bole me
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Žex je napisao: Zasmetalo mi je to što je Senka povećala članarinu za VIP korisnike. Jeste da su mi odrešene ruke da vidim svaki delić foruma, ali ovo je nečuveno. Ako se stvari ne promene, moraću da otkažem VIP članarinu i da se vratim na ''regular user'' mod... Pa kakooo... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) 30% povećanja članarine je krađa... Uaa ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žex je napisao: Senka je napisao: Žex je napisao: Zasmetalo mi je to što je Senka povećala članarinu za VIP korisnike. Jeste da su mi odrešene ruke da vidim svaki delić foruma, ali ovo je nečuveno. Ako se stvari ne promene, moraću da otkažem VIP članarinu i da se vratim na ''regular user'' mod... Pa kakooo... ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) 30% povećanja članarine je krađa... Uaa ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)  Još ti može neko i povjerovati 
|
|
Žex
|
|

rang

|
Od kako je proradio PayPal ti nam uze crno ispod nokta.... heh
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žex,uozbolji se...otkako igraš onu igricu pravo si podjetinjio... ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kako da se uozbiljim kada sam podetinjio... 
|
|
|
|
|
|