Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Jel jos visis na PP?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne mogu 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pikard svakom pacijentu koji se žali na bol u glavi prepisuje Aspirin i tako pospešuje nemačku privredu Zar nije pametnije da im prepiše ''Andol'' i tako će doneti dobit hrvatskoj posustaloj ekonomiji ? heh 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hehe misliš da je ijedna 'hrv.' firma u hrv. rukama varaš se
Pliva je prodana prije 5 godina američkom farm. divu 'Barr'
što reći o piratima, pa opasni su
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Znam za to bro. Kod nas su sve farmaceutske kompanije u rukama Amerikanaca. Hemofarm je kupljen od strane Amera i to je ista priča Pikard misli da će kreatinima napumpati mišiće. Bolje neka uzme synthol, pa će da vidi kako se dobijaju bicepsi za sedam dana. Nažalost, sve što je lepo kratko traje...  Šalu na stranu, synthol je najopasniji preparat koji postoji na tržištu i ne bih ga preporučio nikome
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
trosim samo ovo  odakle Žex zna za synthol i sve te detalje oko toga jedino ako je... auuuu
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam na šta aludiraš, ali ja nemam veze sa bilo kakvim preparatima. Jedini preparat koji unosim je piletina i jaja. Znam šta se dešava u svetu bodi bildinga, ali ne pada mi na pamet da se špricam tim hemijskim preparatima koji mogu i da ubiju. Najgore je što je pre mesec dana neki egipćanin ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najvećim bicepsom na svetu. Ljudi iz Ginisa ne znaju da je upumpavao sintol u ruku.  Odvratno, da odvratnije ne može biti. Nigde simetrije. Podlaktice mu kao da u životu nije dizao tegove... Glupost. Pikard nema pojma šta ja sve znam... ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e pa ja imam takve i to bez sintola eeeeee
čovjek širokih shvaćanja i širok u svakom pogledu
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pa to nije zlobno što si napisao... Ili jeste  Pikard je bacio oko na udatu medicinsku sestru i on je kao Đenka. Rastura brakove... Pikard, ako se otkačiš od Sare sa prizemlja sagradiću ti bioskop ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ahaha, e pa te sestrice su baš zločeste, i često zasluže da ih se malo nalupa po guzi
120 kila žive vage
|
|
|
|
|
|