Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jaooo Molena nazvala si me srecom, pa nisi mnogo starija od mene, moze tu nesto ovo-ono ha Zaboravi da gosti postoje na ovoj temi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Jaooo Molena nazvala si me srecom, pa nisi mnogo starija od mene, moze tu nesto ovo-ono ha Zaboravi da gosti postoje na ovoj temi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naravno da moze....s tobom uvijek  Napisat cu ti jednu pricu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... reci hoces u dvoje ili u troje hahaha...msm znam da moramo svi da budemo mladi, ali zelis li samo nas dvije ili zelis da nam se i pridruzi neko....mozda neki gost haha Gosti ... jos malo pa nestalo haha.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
11 gostiju Pa mozes napisat i u trecem licu Pa pozvacemo sve goste, iskoristimo ih za Gangnam style , mozda nasa obrada bude ipak najbolja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cuj za Gangnam style hahahaha...pa Megi kad ih vec koristimo, daj da ih ISKORISTIMO za sta konkretnije hahaha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: MeGi je napisao: Jaooo Molena nazvala si me srecom, pa nisi mnogo starija od mene, moze tu nesto ovo-ono ha Zaboravi da gosti postoje na ovoj temi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Naravno da moze....s tobom uvijek  Napisat cu ti jednu pricu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... reci hoces u dvoje ili u troje hahaha...msm znam da moramo svi da budemo mladi, ali zelis li samo nas dvije ili zelis da nam se i pridruzi neko....mozda neki gost haha Gosti ... jos malo pa nestalo haha. jel mogu ja da se pridruzim.. al ono bukvalno ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nema sanse...svetice ne dolaze u obzir.... ( posebno svetice bukvalistice sa zadatkom hahaha) ..  A i nisi mi nesto 'napeta' u tom smislu hahaha ... nema nista eroticno kod svetica ha ha ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Poruka - Ako sam neciji "zadatak" ima da ga nema. Cek,da li su dozvoljene "grupne" pretnje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bubi je napisao: Poruka - Ako sam neciji "zadatak" ima da ga nema. Cek,da li su dozvoljene "grupne" pretnje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tebe ili je uhvatila paranoja..ili neko ima zadatak da te nalozi da si deo zadatka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Nema sanse...svetice ne dolaze u obzir.... ( posebno svetice bukvalistice sa zadatkom hahaha) ..  A i nisi mi nesto 'napeta' u tom smislu hahaha ... nema nista eroticno kod svetica ha ha ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) a odakle ti to da sam svetica? zar nisi vec upoznata da sam dvolicna pa po toj logici do podne sam svetica a od podne.......hmmmmmm ps..i ne kudi nikad '' konja'' koga nisi ''jahala'' ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
KoaLa je napisao: Bubi je napisao: Poruka - Ako sam neciji "zadatak" ima da ga nema. Cek,da li su dozvoljene "grupne" pretnje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tebe ili je uhvatila paranoja..ili neko ima zadatak da te nalozi da si deo zadatka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma,paranoja,a mozda me neko "lozi" ili "pali" ili pokusava. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|