Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma Mica je ...vrhhhhhhhh..evo ja sam toliko razocarana sto se ozenio da ne mogu zaspati a proslo 12
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja poslala u oglas je l ima njegov dvojnik d ami s e javi Mozda neko od gostiju lici na njega Dubok dzep jos dublja ljubav ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Sto da ne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesu lepi a jos i neki starije izgledaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Molena ako ti je ovaj Mica Megatrend neki tip leleeeeeeeeeeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi ja prvi put vidim ovog tipa...nemam pojma ko je. Nije moj tip da se razumijemo....ja volim mladje i sladje  Ali ovako kad ga pogledam, za godine koje ima, i ne izgleda tako lose. Mada je vama nesto drugo zapalo za oko pa ne mozete objektivno ni da vidite o cemu ja pisem he he. Joj kako cete obe nabasati i zetelebati se u nekog ili 'mačića' ili 'starkelja' he he. Navijam da ova Koala odljepi na nekog mladjeg ili starijeg od sebe jedno 8-10 godina 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: MeGi je napisao: Sto da ne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jesu lepi a jos i neki starije izgledaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Molena ako ti je ovaj Mica Megatrend neki tip leleeeeeeeeeeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi ja prvi put vidim ovog tipa...nemam pojma ko je. Nije moj tip da se razumijemo....ja volim mladje i sladje  Ali ovako kad ga pogledam, za godine koje ima, i ne izgleda tako lose. Mada je vama nesto drugo zapalo za oko pa ne mozete objektivno ni da vidite o cemu ja pisem he he. Joj kako cete obe nabasati i zetelebati se u nekog ili 'mačića' ili 'starkelja' he he. Navijam da ova Koala odljepi na nekog mladjeg ili starijeg od sebe jedno 8-10 godina  Pu pu pu pu..pa dal si normalna iznad 5 nikakoooo a pozeljno je i manje naravno ps...ma nisam ja ni rekla da onaj lik izgleda lose... za svoje godine...ali svakako nije za devojku od 22
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma sta ti znas sta je za nju. Ako znas sta je za tebe ( a i to nisam sigurna da znas hahaha), ne mora znaciti da znas sta je za nju. Ona voli starije...a na njemu se i ne vidi da je bas toliki starkelja, ali mozda se ponasa kao neki mladic....mačić...i pun je snage..znas onooo  Vidis nas...nikako nam nije ponasanje u skladu sa godinama  A zapamti sta sam ti rekla....ima da odvalis na nekig +-8/10 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Ma sta ti znas sta je za nju. Ako znas sta je za tebe ( a i to nisam sigurna da znas hahaha), ne mora znaciti da znas sta je za nju. Ona voli starije...a na njemu se i ne vidi da je bas toliki starkelja, ali mozda se ponasa kao neki mladic....mačić...i pun je snage..znas onooo  Vidis nas...nikako nam nije ponasanje u skladu sa godinama  A zapamti sta sam ti rekla....ima da odvalis na nekig +-8/10  jao bre Molenaaaaaaaaaaaaaaaaa boli me bas uvo sta je za njega..nju...tebe..bilo koga.. Ali mi je prvo smesan naslov..a drugo..moze da izgleda koliko god dobro ( a realno ne izgleda) prosto kad ih pogledas imas utisak da su tata i cerka... Niti je normalno ni prirodno Uostalom..samo sam se slozila sa Megi..da u takvim slucajevima dubinma ljubavi zavisi od dubine dzepa.  Jer, koliko cesto se desava da neki siromah...pliceg dzepa ozeni devojku 20+ godine manje od njega..retko ali bas retko zar ne? jbg..to je moje misljenje ps..ne brini..znam ja sta je za mene..a znam i sta nije... Covek je valjda svesno i razumno bice..zato se i razlikuje od zivotinja uostalom..tako da ta *odvaljivanja* u bilo kom smislu..prosto ne mogu da se dese ako neces i ne zelis.. 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena pa 8-10 godina je nista.... Ali brate mili 30 ALOOOOOOOOOOOO to ne vredi ni pisati...Aj ne izgleda lose za svoje godine, a kako ce izgledati za 10? Nije ni bitan izgled , koliko mi je to pre svega jadno. Ne bi me zacudilo da ta devojka studira na njegovom Megatrendu , i odmah zna da ce imati svetlu buducnost I zato sad uz Micu samo zavrti globus i ubode prstom i on je odvede Ne verujem da tu ima ljubavi, vec da je to sve zbog para. A kad Mica otegne papke , a mozda i pre toga naci ce ona mladjeg. Kao prvo nije mi jasno kako uopste nekog toliko starijeg neko moze posmatrati na takav nacin-momak-muz.... E pozz za goste , razvezali mi o Mici a goste niko ne pozdravlja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma ova KolaLa me razocarala totalka...moze pisati kao i ja, al' ne zna za salu...a *odvalit* ce ona...ako nista glavom o dasku. Bukvalac brate totalni. Megi sreco...ne bi ni mene ovakav mogao privuci, mladji svakako...ali puno je 30 naravno slazem se. Ne samo sto s eizgleda tice..to ej nebitno, nego radi nekih drugih stvari. Ali ja sa ovom gore bukvalisticom govorim o razlici od 10 godina....i njoj je to previse...i vidjet ces da ce jedan takav da je 'prisloni' negdje uza zid i to ne sa ovako fensi sampanjcem, nego sa domacom rakijom haha  ...teoretski ona to nece htijeti....ali teorija teorija...u praksi se uvijek pokaze drugacije. I da ..pozdrav gostima..recite nam svoje misljenje dragi gosti 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: M a ova KolaLa me razocarala totalka...moze pisati kao i ja, al' ne zna za salu...a *odvalit* ce ona...ako nista glavom o dasku. Bukvalac brate totalni.Megi sreco...ne bi ni mene ovakav mogao privuci, mladji svakako...ali puno je 30 naravno slazem se. Ne samo sto s eizgleda tice..to ej nebitno, nego radi nekih drugih stvari. Ali ja sa ovom gore bukvalisticom govorim o razlici od 10 godina....i njoj je to previse...i vidjet ces da ce jedan takav da je 'prisloni' negdje uza zid i to ne sa ovako fensi sampanjcem, nego sa domacom rakijom haha  ...teoretski ona to nece htijeti....ali teorija teorija...u praksi se uvijek pokaze drugacije. I da ..pozdrav gostima..recite nam svoje misljenje dragi gosti  a odakle tebi da sam ja ozbiljna? ozbiljna sam isto toliko koliko si i ti bila u prethodnim postovima a sad..to sto si ti bukvalno shvatila...jbg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ps.. da...odakle tebi da ja pisem kao ti? mislis da imam ambicije da te kopiram ili sta? ![[vestac.gif] [vestac.gif]](./images/smilies/vestac.gif)
|
|
|
|
|
|