|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 27 Jul 2014, 18:30 |
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
шта мислиш да ли би могла опет да НАС љубиш... ко онда када је пољубац био више од пуког додира усана ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 11 Avg 2014, 01:00 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Draga moja Cici Micika
Eto docekali smo i taj dan , da zajedno popijemo jednu kafu... ne deli nas mnogo kilometra a ipak kao da stoji ceo univerzum izmedju nas.Kao da sam ja na jednoj strani planete a ti na drugoj, toliko dugo je trebalo da se vidimo. Znala sam jos prvog dana kad smo se srele na zelenom forumu da si ti osoba s kojom cu se divno slagati. Nikad se ne varam u svoje osecaje i prve utiske koje ljudi ostave na meni.
Ponekad je potrebno vreme da izvrti svoje kako ja to umem da kazem , sad je bilo pravo vreme ...upravo to vreme
Na ovo sam se pripemala vec skoro mesec dana , otkako sam saznala da idem u tvoj grad.., samo sam molila Boga da ne potrefim vreme kad ces ti biti odsutna ... u glavi sam prevrtela to jutro milion scenarija o tom upoznavanju , 200 miliona pitanja , da li cu te prepoznati, hoces li ti mene prepoznati, kako cu reagovati , s koje strane ulice ces doci, .... Onda osetila sam iznenada kao da ce mi neko oteti torbu ...i prvi put sam ostala bez teksta , reci koji su se zakovali u grlo i ne napustaju usta .. bila si upravo onakva kakvu sam i ocekivala, nasmejana , puna price ... mozda se zato i slazemo jer uvek imamo sta da kazemo jedna drugoj , vreme nas je gutao alavo a ja sam zelela jos toliko toga da ti kazem
Pricali smo kao da se oduvek znamo, ...
Da ne pisem ovde romane , jer znam da ne volis dugacke postove , slika ce reci sve ono sto ja nisam umela slovima da kazem ...
Hala ti na svemu, i sto si svoje obaveze ostavila po strani zbog ovog susreta. Znam da je ovaj bio samo jedan dan u nizu naseg druzenja ...da ce ih biti jos mnog , mnogo ...
nemam pojma ni sama sta baljezgam ovde , prosto mi slova nisu dovoljna , jer ne umeju da prenesu ono sto osecam ... a znam i da mi neces to zameriti ... ljubim te puno , a i Kornelija je rekla da te pozdravim
Evo one nase slike ..tj prve u nizu

_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 01:19 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 09:47 |
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Srecan rodjendan karamelice....stip, stip...srecna bila i zdrava jos mnogo godina
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 10:15 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jbt  zar vec ima godina dana od proslog rodjendana i onog iznenadjenja he he. Sad vec ne bi bilo zanimljivo...ipak je ono bio momenat  Nista se od onda nije promjenilo i moje zelje su iste, i jos uvijek ti zelim sve najbolje i bolje od toga. Nekako ja imam osjecaj da ti i bez puno rijeci znas sta ja tebi zelim. Laki stokice moja najdraza...zelim ti sretan ovaj danasnji dan jer ti je rodjendan ali neka ti i sutra bude isto i nista manje veselo i nasmijano  Ljubim, grlim, stipkam gdje ne trebam i obozavam rupice na obrasciĆima ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 10:37 |
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Срећан рођенданковић Бачка Вило Онај ко је задовољан собом не упоређује се са другима. Онај ко се не упоређује са другима није завидан. Онај ко није завидан, није огорчен. Онај ко није огорчен је срећан. Онај ко је срећан умеће још неког да усрећи. Онај ко себе и још неког поред себе усрећи, открио је смисао живота не тражећи га. Желим ти, да вежеш свет за свет где год се кида и распада.
И да не живиш дужности, него да живиш надахнућа! Срећан рођенданковић Бачка Вило ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 11:38 |
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
|
|
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 11:44 |
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Hiawatha
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 13:51 |
|

rang

Pridružio se: 25 Avg 2014, 14:05 Postovi: 480
|
|
|
|
|
casual
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 30 Avg 2014, 14:19 |
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SRECANTI LAZO 28-i RODJENDAN, zelim da ti se ispuni sve sto zelis a nemas a da sacuvas sve sto imas a volis 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|