|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 14:06 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Baš me zanima ko su ova 2 gosta što čitaju, za početak...  Molena, da ti kažem ja nešto...  ako se osećaš povređenom i zbog toga si ''nestala'', vrati se što pre, možda već večeras... što više pokazuješ da ti smeta to će biti gore po tebe, i biće sve više ''lepo upakovanih prozivki i provokacija''... a ti se lepo vratiš i sjebeš onoga ko je sad srećan što si nestala, na dan, dva, sedam ili mesec nebitno je...  Ovo ''lepo upakovanih prozivki i provokacija'' pod navodnicima jer nemam pojma šta se dešavalo, sada ću da pogledam... bio sam sinoć ''u kafani'' i video da pišu o gradovima ali nisam čitao sve postove jer mi je bila dosadna ta priča o broju stanovnika i bandera u Beogradu...  Video sam i da se Senka našalila na tvoj račun, nešto za geografiju, slabo poznavanje geografije tako nešto... ali mi se to nije činilo kao nešto ozbiljno...  Video sam i jutros da si ''sve pročitala i da ti je muka'' ali opet nisam znao o čemu se radi... sad idem da pročitam sve...  Vrati se da se zezamo i igramo, ko ti smeta ignoriši ga i ne glupiraj se majke ti... što se pre vratiš to će manje vremena neko da se naslađuje tvojim ''odlaskom''... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 14:15 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
GiGi je napisao: Moli...možda te ne poznajem dovoljno i dugo kao neki...ali sam te puno, puno zavoljela! Dobro znaš da si u mojih top 5 forumaša! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Molena, Boss, MeGi, Iskra, Picard/Pitt ? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 14:59 |
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Šta lupaš ti Molena? Čime sam te ja to uvrijedila...ili čime sam uvrijedila She...?Šta je tebi ženo? I šta ti uopšte znaš o meni? Ja ti kažem da ne znaš NIŠTA!!! Otkuda ti znaš gdje sam ja putovala,gdje sam živjela,pa čak i to gdje sada živim...e moja Molena...opusti se jbt...ništa o meni ne znaš,a daješ sebi za pravo da me onako komentarišeš...i to samo jer sam napisala da ti i pitt zaslužujete jedno drugo jer ne znate geografiju...pa to je šala bila,ali ti si odavno izgubila smisao za našaliti se...baš me briga što si napisala Johanesburg a ne Pretoria...a nijednog sekunda nisam pomislila da si too napisala iz neznanja...mislila sam da opet nešto izvodiš...OK,možda nemamo isti smisao za humor...i ne moramo imati...ali to nije razlog da pišeš ovakav post kakav si napisala... Boss rekao da je forum najbolji kada ja ne pišem na njemu...vidi molim te...  I još nešto,ne petljaj Casa u tu priču...nema potrebe da ja njega nešto branim,zna on sam da se odbrani ako je potrebno...ni njega,niti bilo koga drugog... Sinoćnu priču oko gradova,broja stanovnika...itd...sam shvatila samo kao šalu,i kontrirala sam Pittu...nijednog sekunda nisam pomislila da je iko od nas išta pisao zaozbiljno... I šta tebe briga za moj odnos sa SHE?Tek da bi još imala neki razlog da me potkačiš,pa makar i kad znaš da sam ja u tom slučaju bila u pravu. Ali,dosta mi je više...neću više da išta polemišem i komentarišem...zgadila si mi se tim postom koji si ostavila... 
|
|
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 17:51 |
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molim vas nastavite pisati kao i do sada Fantastični ste Ne treba mi ničija zaštita Tebe Molena uvek volim čitati i smatram da si neko iz čijih postova se može puno naučiti i većina ima duha Nekako te baš volim Moli i tako Što se Senke tiče, Nije prvi put da se pohodi sa mnom kao sa debilom Mada moram priznati da nije uvek takva Primećujem da je trend na forumu kao što reče izvlačenje ružnog iz ljudi I svaka čast majstorima,ja mislim da je iz mene izvučen maximum primitivizma Stidim se i izvinjavam Senki i svima koji su uvek u pravu Toliko
|
|
|
|
|
Iskra
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 18:25 |
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo...nemO da te nema ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 19:03 |
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Moleno, pusti te smorove, ajde ti sad napisi jednu takvu i o meni da budem u glavnoj ulozi tvojih pisanija
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 05 Jun 2014, 20:27 |
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Napisala sam da je Molenin grad najlepsi, i odatle ode mast u propast:)) Uglavnom, Nemoj da se ljutis Molena,kad smo svi mi budale:)) Hajde idi vrati se u BIH,uzivaj i svrati na forum kad mozes, pisi sa nama koji smo ti ok,NAJVISE SA MNOM:)) I kud si bas sad otisla, kad smo poceli dogovore za provod sa She i Bossom:)) a kakav stajling sam osmislila za She, ihaaaa obuce sarene carape ,onako na pruge, gore neku majicu sarenu,a preko svega toga, onaj triko-bodi tigrasti znas onako sto Madona ima u spotu:)) A i mi cemo nesto tako slicno:)) A Pitt ce da vidi svog Boga!!!! JA MU KAZEM Nema vise, ni tetku mu ne preporucujem,jok mori! A Senka kao Senka....da ti strucno kazem...ne razumes se sa njom, jer je starija od tebe. a ti spadas u mladju ekipu.......ona malo u stariju i tako....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 06 Jun 2014, 22:00 |
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 07 Jun 2014, 10:54 |
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nezdravo, neshvatljivo, totalno nezamislivo, nemoguce, nenormalno, ludo, carobno, cudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostajes!!! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Picard
|
 |
Tema posta: Re: Molena | Poslato: 07 Jun 2014, 12:57 |
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|