Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 06:59

Autoru Poruka
Mojne
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 28 Maj 2014, 21:06
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 28 Maj 2014, 23:20
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Ma sta kazes Mojne...hahaha :D

ASG ..Hvala , ja i ti smo primjer ovom cijelom forumu hehe* [cvet1.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 01 Jun 2014, 13:56
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

На крају увек остане пар речи за које није било времена
поред свих оних потрошених речи и дана

phpBB [media]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 02 Jun 2014, 16:17
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

[pusicica.gif]

Slika

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 11:15
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Unaprijed se izvinjavam svakome ko se nadje uvrijedjenim,ali sere mi se od pojedinaca ovdje.Procitala sam sve sto ste sinoc pisali u kafani i sram me, sramim se u ime pojedinaca.
Prvo ono vezano za gradove....bljak,u bezazlenoj prici mnogi su pokazali svoje pravo lice. Senka, ne propustas priliku da me pomenes i uvrijedis , a onda par postova kasnije kritikujes pita sto me pominje jer kao toboze ja nisam tu i nije kulturno....a ja te fino i kulturno ignoriram i ne pominjem te i ne vidim te...Kako te nije stid, dobro ti je She napisala....Primjer ostalima, ovoj mladosti na forumu, majka,supruga,zena.... Nakon sto se ''nasalis na moj racun'' na jednoj stranici, onda me par strana kasnije branis samo zato jer je Cas napisao drugacije....dobro ti je Pitt napisao...nemoj vise molim te...ucini sebi uslugu jer izgledas smijesno, i to ne samo meni vjeruj mi.
Nepostivanje zemlje u kojoj zivis govori vise o tebi. Ono kako si Pittu napisala i kao spustila mu....'sta ti je kompleks malog grada haha', nadam se da su i drugi to vidjeli i lupili se po glavi kad su procitali [13uh.gif] ...nasla se prava da kaze nekome i pomene nekome kompleks malog grada..vidis li ti sta ises ili se toliko zanese da se pogubis..ne kapiram. Iz koje si ti ono pri*izdine....koliko ono tvoj grad ima stanovnika...gdje je uopce ta grad!? Vjerovatno vise od pola Beograda nema pojma gdje je. Kazes Zg pun ljudi iz Hercegovine, a Bg pun takvih kao ti i pun im Q takvih kao ti kao i onima u Zg onih iz Hercegovine....i za njih ces uvijek biti Bosanka, shvatit ces to valjda jednog dana. Da si ikada putovala dalje od Beograda shvatila bi kako 'dise mentalitet' velikih gradova. Ne vole oni 'svoje' dosle a ne one iz gradova drugih drzava koje ne znaju ni na karti vjerovatno da nadju. Ovo je cista istina i ne vrijedjam te..nemam razloga, ali ono sto si pisala i post za postom kontradiktorna bila...strasno. Tebi je Senka Boss nedavno rekao najbolju stvar...forum je odlican kada nista ne pises.
Slezem se....ti se zaneses i samo se i javljas kada ti neko 'napadne zastitnika' pa kao da njega obranis, da stanes u njegovu stranu, da svi vide nesto...iritantno svima postalo a vjerovatno i njemu. Uvijedila si She sinoc, uvrijedila si mene sinoc, uvrijedila si Pitta sinoc...samo zato jer se ne znas kontorlirati i jer mislis da ces ispasti vazna...a trebala bi biti primjer drugima kao sto rekoh, ali opet te ne krivim...to si ti. Od srca ti zelim da nadjes srecu u svom zivotu i da ga ucinis zanimljivim.Tebi bi to odlicno doslo.

Pitt, sinoc si me nazvao ''bolesnom u najmanju ruku'' i to je glavni razlog sto cu sada sve ovo napisati. Nicim te nisam uvrijedila...ti znas istinu i ja znam istinu, ostali mogu samo da je nagadjaju. Nikada nisam nista iz privatne prepiske/price pisala ovdje. Objasnila sam ti na pp..ali ocito zelis da ti i ovdje pred svima objasnim..pa hajde. Sjecas se, a vjerovatno ne sjecas jer ti ne citas nikoga osim sebe...jednom me She na vrucoj stolici pitala...Kada slazem ili kada pogrijesim jel grebem na sve nacine da se iscupam ili priznam.!? Tada sam napisala da priznam,kazem izvini, spustim glavu i osjecam se kao g*o*v*n*o.
Kada sam ti, sada vec poodavnooo, pomenula ime na forumu i rekla Toni, nikada se nisam losije u net svijetu osjecala. Ti bas imas sposobnost da izvuces iz ljudi ono najgore(sto je u jednu ruku zanimljiva osobina)...nisi u kategoriji pozitivaca iako ti smisao za humor nije bas uvijek los...ali sujeta te pojela. Ono sto si tada izvukao iz mene, je nesto sto se i meni samoj gadilo i izvinila sam ti se jer sam znala da sam pogrijesila i osjecala sam se kao g*o*v*n*o. Iskreno i javno se izvinila pa cak i privatno ti izgovorila 'Izvini molim te' a ti si mi rekao na to, 'ma ok...to i nije moje pravo ime, nema veze'. J e b i se...natjerao si me da se osjecam kako sam se osjecala radi laznog imena ali hajde pogrijesila sam pa da je cak i lazno ime u pitanju. I vidi djavla..sinoc ti prijateljica kojoj kako kazes vjerujes napise 'ljubim te Toni i laku noc'....zanimljivo, aaaa...ili ona jos uvijek ne zna da to nije tvoje pravo ime. Dalje...kazes da sam napisala ono za tvoju profesiju i odala nesto sto niko ne zna....da se bavis enigmatikom.Objasnila sam ti vec, ti si taj koji je pisao na rebusima da si ti majstor od tog zanata i zasto ti bolje znas i razumijes od drugih neke stvari jer se time bavis...ono kada si objasnjavao Laki da ona nema pojma a ti imas i zasto imas. Zaboravljas i sta pises..ali kao sto sam ti rekla... ja sam to i rekla jer sam znala da svi znaju...samo sam iskoristila pravu inf koju svi znaju u pravom trenutku...tako to 'mi glupi i bolesni' radimo, sa stilom... [001_smile.gif] Znaci nista iz privatne nase prepiske ili kako god hoces nazvati nas jedan razgovor na skypeu nisam javno napisala. Niti sam nekome o tome pisala...cak sam Laki i Zlobnom jednom rekla...Pitt se zeza i on je najbolje shvatio forum, sve sto pise je totalna zaebancija i on je suprotan od onoga kako se javno predstavlja i samo se zaebava. Nedavo me i Anja pitala za tebe nesto na pp...frisko je to, jos iza ove nase svadje...neka slobodno kaze sta sam joj odgovorila.Pitala me i za Senku i Casa...neka slobodno napise sta sam napisala...Ja nikome ne kreiram misljenje o bilo kome, svak je ovdje sposoban sam da gradi odnos s nekim i da stvori misljenje o bilo kome na temelju njegovog pisanja. Ti si mene zamjenio s nekim izgleda...ali sujeta je i tebe uhvatila i dobro zahvatila, sve mi se cini da je prelazna.
Nadam se da ces sada biti sretan i zadovoljan...'opet si pobijedio' ,vidjat ces me manje ovdje, odmorit ces oci od mog avatara kao i i od mojih upisa jer mi se sere na tvoju pricu i na pricu jos nekoliko vas pojedinaca koji ste u tripu da svak o svakom sve pise i nekakve urote vodi. Niste zanimljivi da neko o vama pise. Neka se slobodno javi onaj kome sam ja prenosila prepiske s drugima. Mnogi ste nezadovoljni svojim zivotima, brakovima, oprao vas zivot, ljubomora vas izjeda...nezadovoljni ste pa vam ovo ovdje dodje kao bijeg u novi zivot, ljudi iza ekrana, ko ih j*ebe...umjesto da probate nesto popraviti tamo gdje imate stvarni zivot...Imate vi osjecaje sigurno i ne poricem to, ali imaju i ovi ljudi iza ekrana.....
Mladost je ovdje jedina perspektiva i oni su se pokazali kao najbolji..i obozavam ih sve i jednog. Gigi i Boss izvinite sto cu odustati ovaj krug od vase igrice, ali izgubila sam odjednom volju i za igranjem.Nadam se da razumijete..ako ne,onda me dikvalifikujte a nemojte diskvalificirati hehe. :D
Kao sto bi Megi rekla....ne znam sta da pisem...ne znam vise sta da vam kazem na forumu a da ne shvatite pogresno i da u svakoj mojoj recenici ne vidite neku skrivenu poruku ili namjeru ili potrebu da se nekom dodvorim ili ulizem ili ispadnem pametnija ili bla bla bla....na kraju jos ispadnem 'u najmanju ruku bolesna'. Nekima sam prevelik trn u oku a neki nemaju zahvalnosti ni za sta. Ocito da me ama bas niko ne poznaje ovdje pa cak i nakon dvije godine pisanja, a niti sam skrivala svoj lik niti svoje iskrene osjecaje i misljenja o bilo cemu...tocno da se covjek zapita sta ja radim onda ovdje. Radi pojedinih se necu oprostiti od foruma,i ne volim inace ta oprostajna pisanja...ali molim pojedine da me ignoriraju onako kako ja vas ignoriram i svi sretni i zadovoljni. Do nekog drugog puta [pozz.gif]

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 11:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

u jeee,
tako sam ja jednom i Anu Karenjinu prob'o
ali nisam je do kraja
ne mogu ni ovo.. prepricace mi neko kasnije
u kratkim crtama

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 11:58
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Хтела сам ти нешто написати "паметно" ал ми стао мозак, јбга кречана...
Ал дуг је дан, сетићу се ја већ шта тедок, за сада, грлим...љубим... цмакам

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 12:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

ti bolje da cutis

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 13:37
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Molena nemoj da bi pomislila da ne pises na forumu.
a pitt, nemo' se zaebavamo :D

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Molena  |  Poslato: 05 Jun 2014, 13:55
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Moli...možda te ne poznajem dovoljno i dugo kao neki...ali sam te puno, puno zavoljela! Dobro znaš da si u mojih top 5 forumaša! [srce.gif] [pusicica.gif]

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu