|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 19 Jun 2014, 23:52 |
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
 Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 21 Jun 2014, 23:23 |
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Naopak
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 28 Jun 2014, 10:46 |
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Jul 2014, 22:33 |
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 21 Jul 2014, 15:04 |
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
|
|
casual
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 21 Jul 2014, 17:05 |
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Nikita
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 22 Jul 2014, 10:37 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala svima od ....

_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 27 Jul 2014, 18:09 |
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
некако ме свака ноћ с музиком у наручју асоцира на ОНУ када смо ми "свирале", шта мислиш када би могле поновити ту и такву магију... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 31 Jul 2014, 13:01 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 00:05 |
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Razmišljala sam šta da uradim, da ti poklonim, a da opet bude drugačije nego pre, ali da i u isto vreme ti kažem koliko mi je susret sa dobom ulepšao dan, mesec i godinu... možda će moji redovi biti po malo konfuzni, ali nekako ne može se sve ni rečima opisati i dočarati. Znala sam da jednom, ko bude bliže ćemo se videti, čavrljati i smejati se, jednostavno sam to očekivala od susreta jer sam osetila da si divna osoba. Onako kako sam zamislila, tako je i bilo...zanimljivo je to koliko smo htele reći u to malo vremena i brzo pricale, u isto vreme pricale, smejale se, sve nekako na brzinu i da kazemo što vise, a opet gledam ja da ne prekidam, vidim i ti zaćutiš a ja samo što ne prasnem u smeh... dobro jesam, kod onog eksera ili onih u blatu ti pričaš a ja pravim slike i valjam se. Iskreno, malo mi je to vremena bilo, sigurna sam da ćemo ponoviti i sigurna sam da smo bliže da bih danas učinila da ovaj dan iovako poseban bude još lepši i nasmejaniji... zagrljajm bih ti pokazala koliki sam ti prijatelj, stavila u stolicu i sve tvoje poslove oko pripreme, gostiju i spremanja posle odradila, jer hahaha, ja znam koliko je meni rodjendan zamoran i sve je samo ne uzivanje, uzivam tek posle, kada sve prodje i saberem utiske, e taj deo bih ti ipak ostavila. Kad se svi razidjemo da u miru veselo osmehom kažeš sebi "Ja sam voljena! ".

Moram da dodam, moja malecka kada je pitala "A kako se zove teta?" i ja odgovorila "Aureta" ona mi je na to rekla " Kao moj ponić Reriti" - "Kako kao ponić Reriti?" - "Lepo, Aureta - Reriti" Aj dobro, zna dete valjda Izabrala ti je sličicu, za slučaj da teta Reriti ne zna kako izgleda, jel... Draga teta Reriti, tvoje ime je isto kao ime mog omiljenog ponića i svidjaš mi se od vrtića do Engleske !

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|