mogu da se opkladim u 1ooo eura da ceka sta cu da napisem e pa....ovako...
glupaco jedna,ides mi na zivce....jbga ,takav je zivot draga moja Megi... znam...necemo se sresti al....samo da znas puno te volim i naravno nek ti se ostvare sve zelje,jbga zapni za one nemoguce
hahaha Necu da poricem, citala sam kao gost,cekajuci sta ces napisat. Jer si mi poslala na pp. Volis ti mene da cackas al i ja tebe xixixi Iskreno mislila sam da ces biti romanticnija,ne znam sto. Mozda cak da ce mi suza radosnica poci xaxa
Dobila si 1000e. A zelim ti da se sretnemo u 2013:) al za ozbiljno. I zelim ti da i dalje ostanes vedrog duha. Mrs kozo jedna...salim se sad, nerviras i ti mene cesto i uvjek ti pokazem,al volim i ja tebe:) puno zdravlja srece i ljubavi. P.s. Voli te tvoja debela dlakava veverica.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
hahaha Necu da poricem, citala sam kao gost,cekajuci sta ces napisat. Jer si mi poslala na pp. Volis ti mene da cackas al i ja tebe xixixi Iskreno mislila sam da ces biti romanticnija,ne znam sto. Mozda cak da ce mi suza radosnica poci xaxa
Dobila si 1000e. A zelim ti da se sretnemo u 2013:) al za ozbiljno. I zelim ti da i dalje ostanes vedrog duha. Mrs kozo jedna...salim se sad, nerviras i ti mene cesto i uvjek ti pokazem,al volim i ja tebe:) puno zdravlja srece i ljubavi. P.s. Voli te tvoja debela dlakava veverica.
nemoj da se plasis necu da izbrisem nista,idi spavaj ako ti se spava ljubim
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu